Perşembe, 03 Eylül 2015 01:42

Borsamız, Uşak’ta Düzenlenen Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı’na Katıldı

Ödemiş Ticaret Borsası,  Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısına katıldı.  İlgili toplantı Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 01 Eylül 2015 tarihinde yapıldı. TOBB Eğitim ve Kalite Müdürlüğü, Akreditasyon Kurul Sekreterliği ve  Ege Bölgesi’ nden  pek çok oda/borsanın genel sekreterleri  ve akreditasyon sorumluları hazır bulundu.

Toplantı açılış konuşmasını Uşak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa KUVVET  yaptı  ve “yeni binamızda böyle bir toplantı organize etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu gibi toplantıların, oda/borsalar  arası sinerji yaratarak akreditasyona daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum. Ortak akıl toplantısı ile oda/borsalarımız deneyimlerini ve iyi uygulamalarını aktararak, sürekli iyileşen akreditasyon sisteminin amaçlarından biri olan paylaşımı gerçekleştireceklerdir. Odamız ev sahipliğinde gerçeklen TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısına yoğun katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün bu toplantıya Kütahya’dan, Afyon’dan, Denizli’den, İzmir’den katılan il ve ilçe oda/borsalarımızın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını ilk defa Odamız çatısı altında ağırlıyoruz. Toplantımızın Bölge Oda/Borsalarımız için verimli geçmesini temenni ediyorum“ dedi.

Katılımcılarla;  misyon, vizyon, stratejik hedefler, stratejik plan, iş planı, yatırım politikaları, Akreditasyon İzleme Komitesi, Hedeflerin gerçekleşebilirliği, Üyelere hizmet, personele fırsatlar sunma, katılımcılık-önerge-nitelikli kararlar, iyi uygulamalar, Kurumlar arası kıyaslama çalışmaları, Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı konularına vurgulamalar yapılarak,  Denetimlerde karşılaşılan oda/borsa sorunları istişare edilmiştir. Toplantı sonunda 11. Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısının İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

Okunma 8030 defa Son Düzenlenme Salı, 15 Eylül 2015 16:01