Pazartesi, 26 Aralık 2016 13:07

Ödemiş Ticaret Borsası TOBB' nin Ege Bölgesi Toplantısına Katıldı.

Açıklama: d:\Users\ali\Desktop\LOGO-odemistb-03.08.2016.jpg

ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI

TOBB’NİN EGE BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI:

Ege Bölgesi İstişare Toplantısı 19 Aralık 2016 tarihinde TOBB Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ‘nun ev sahipliği ve Başkanlığında TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi. İlgili toplantıda Ege Bölgesi Borsa/Oda Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterler hazır bulundu.

Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunulurken,  Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) ’ne ilişkin sunumlar yapıldı.

Konu ile ilgili Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif AKA : “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ege Bölgesi Toplantısı yoğun bir katılım ile son derece faydalı bir şekilde geçti. TOBB Başkanımız Sayın HİSARCIKLIOĞLU yaklaşık dört süren toplantıyı başarı ile yönetti. Faydalı geçen toplantıda ekonomi ile ilgili can alıcı konulara değinildi. Bundan böyle Borsamızı daha iyi anlatmaya çalışarak, mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle daha iyi paylaşacağız.  Malumlarınız akredite bir Borsa olduk. Üyelerimiz bundan böyle beş yıldızlı hizmet alacak” dedi.

AKA  konuşmasının devamında : “ Nefesi kredisi kampanyasına Kurum olarak sahip çıkmayı görev saydık. İlgili taahhütnameleri imzaladık. Üyelerimiz Borsamıza gelerek, FAALİYET BELGELERİ ‘ ni almaya başladılar. Üyelerden toplanan paraların yine üyelerimizin parası olduğunu düşündüğümüzden 1 milyon TL bir kaynak tahsis ettik. TC. Ziraatbank ve Denizbank ile yapılan protokol kapsamında yürütülen nefes kredisi projesinde Borsa üyelerine 10 milyon TL bir kredi limiti açılmış oldu. İnşaallah bu sıkıntılı günlerin ve daralan piyasalarımızın açılmasına bir nefes olur. Üyelerimize hayırlı-uğurlu olsun. Üyelerimiz konu ile ilgili soru ve sorunlarını, Genel Sekreterimizle paylaşarak iletebilirler” dedi. (26 Aralık 2016 - Ödemiş)